HomeAssortimentGegrilde productenDagelijkse kant-en-klaargerechtenSeizoengebonden kant-en-klaarproductenVerse kipFrans gevogelteRas scharrel- en biologisch pluimveeVlug klaar artikelenWild en seizoengevogelteBarbecue assortimentZelfbedieningshoekReceptenRecepten Poelier Van Ofwegen

ActueelVacaturesContact

Assortiment

Voorgerechtje?
Wat hebben we zoal? Gerookte eendenborstfilet, 4 soorten wildpaté’s, eendenmousse, rillete, ganzenleverpaté, foie gras, gedroogde fuet van wildzwijn of hert, teveel om op te noemen, wij helpen u graag om een makkelijke en heerlijke combinatie te maken (denk aan een trio van eend; een stukje eendenmousse, plakjes gerookte eend en een lepeltje rillete, met een geroosterd broodje en een chutney naar smaak……smullen!)

Gevulde kalkoenen
Keuze uit: Hartig: gevuld met kipgehakt, olijven, kappertjes, champignons, spekjes en een kippenlevertje. Zoet: gevuld met kipgehakt, gewelde vruchten, gemengde noten en rozijntjes.

Parelhoenfilet in frisse sinaassappelsaus
Parelhoenfilet, opgestoken om zijn vleugeltje, gegaard in een frisse sinaassappelsaus, alleen maar even opwarmen in de oven!

Hazenpeper
Een hachee van hazenvlees, zachtjes gegaard in rode wijn met een spekje een uitje en een fris goudrenetje, lekker traditioneel met rode kool aardappelpuree en een stoofpeertje!

Wildstoof
Een heerlijk ouderwets stoofpotje gemaakt van wild zwijn, met winterpeen, knolselderij, champignons en heel veel rode wijn!

Confit de canard
En heerlijk mals gekonfijt tam eendenboutje (uit Frankrijk), alleen even in de oven opwarmen, makkelijker en lekkerder kan niet!

Kiprollade gevuld met boursin
Een supermalse kiprollade (zoals u van ons gewend bent!)
gevuld met heerlijke knoflook boursin.