HomeAssortimentGegrilde productenDagelijkse kant-en-klaargerechtenSeizoengebonden kant-en-klaarproductenVerse kipFrans gevogelteRas scharrel- en biologisch pluimveeVlug klaar artikelenWild en seizoengevogelteBarbecue assortimentZelfbedieningshoekReceptenRecepten Poelier Van Ofwegen

ActueelVacaturesContact

Dagelijkse kant-en-klaargerechten

Al onze gerechten worden dagelijks met veel zorg bereid in eigen keuken, alles met onze scharrelkip, prachtige verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen. Het vaste assortiment varieert van een heerlijke pittige kipsaté tot een romige paddenstoelensaus, dit allemaal te combineren met nasi, bami of mihoen, of u kunt natuurlijk ook zelf wat pasta of witte rijst erbij koken!

Naast de maaltijden maken wij ook heerlijke tortilla’s (met kipgehakt), roti rollen, en loempia’s en fantastische ouderwetse kipgehaktballen (met een uitje)!

Wat luxer zijn de opgestoken parelhoenfilets (suprême) met een heerlijk frisse sinaasappel saus, die hoeft u alleen even in de oven op te warmen, of wat dacht u van een prachtige coq au vin (kip in rode wijn), of een heerlijke confit de canard? (gekonfijte eendenbout).

Om het u wat makkelijker te maken staan alle bereidingstijden ook nog eens op uw bon beschreven! wat kan er dan nog fout gaan?