HomeAssortimentGegrilde productenDagelijkse kant-en-klaargerechtenSeizoengebonden kant-en-klaarproductenVerse kipFrans gevogelteRas scharrel- en biologisch pluimveeVlug klaar artikelenWild en seizoengevogelteBarbecue assortimentZelfbedieningshoekReceptenRecepten Poelier Van Ofwegen

ActueelVacaturesContact

Gegrilde producten

Over de hele dag wordt er van maandag tot zaterdag gegrild, zo grillen wij onder andere drumsticks, karbonades, poten en niet te vergeten onze heerlijke borrelhapjes (dit allemaal van onze scharrelkip), een toppertje voor een verjaardag of een gezellige borrel met vrienden! Dit wordt allemaal heerlijk gemarineerd met ons geheime recept.

Ook kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk gegrilde scharrel kip (┬▒ 1300 gram), Keuze uit origineel gekruid, of met Proven├žaalse kruiden, die zijn om 16.45 uur iedere dag warm op te halen, handig is het natuurlijk om even te reserveren! (tel:0235393557)

Heeft u bepaalde wensen, met betrekking tot de marinade of kruiden dan kunt u altijd even bellen en met ons overleggen, en dan proberen wij aan uw wensen te voldoen!