HomeAssortimentGegrilde productenDagelijkse kant-en-klaargerechtenSeizoengebonden kant-en-klaarproductenVerse kipFrans gevogelteRas scharrel- en biologisch pluimveeVlug klaar artikelenWild en seizoengevogelteBarbecue assortimentZelfbedieningshoekReceptenRecepten Poelier Van Ofwegen

ActueelVacaturesContact

Wij zijn trots op onze kwaliteit, ons wild is puur Hollands wild dat door onszelf wordt ingekocht, gekeurd en bewerkt, wat de kwaliteit en smaak ten goede komt!

LET OP! Bestel tijdig, dit voorkomt teleurstellingen en u bent verzekerd van een topproduct. Om alles soepel te laten verlopen hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet:

  • BESTELLINGEN kunnen tot VRIJDAG 21 DECEMBER WORDEN DOORGEGEVEN (na deze datum kunnen wij geen 100% garantie meer geven of het product nog te leveren is).
  • KALKOENEN kunnen tot DINSDAG 18 DECEMBER doorgegeven worden.
  • VERS WILD EN GEVOGELTE KAN WORDEN OPGEHAALD OP ZATERDAG 22 of op ZONDAG 23 DECEMBER (van 10.00 tot 16.00 uur). Al het verse wild wordt voor u vacuĆ¼m getrokken zodat u het tot en met de kerstdagen vers kunt bewaren.
  • Graag willen wij u erop wijzen dat wij alles doen om de kalkoenen zoveel mogelijk in de richting van het bestelde gewicht te leveren, desondanks zijn wij afhankelijk van onze leverancier uit Frankrijk en kan het gewicht afwijken, hiervoor vragen wij uw begrip!
  • Dit jaar geven wij u de gelegenheid om uw bestelde kalkoenen en gevulde kalkoenen op te halen op MAANDAG 24 DECEMBER van 8.00 tot 16.00 uur.


HEEFT U GEEN ZIN IN AL DIE DRUKTE DE LAATSTE DAGEN VOOR KERST?
DAN KUNT U OOK AL ONZE VERSE WILD- EN KIPPRODUCTEN INVRIEZEN VOOR DE KERSTDAGEN!

VEEL WILDPLEZIER!
TEAM VAN OFWEGEN POELIER