HomeAssortimentGegrilde productenDagelijkse kant-en-klaargerechtenSeizoengebonden kant-en-klaarproductenVerse kipFrans gevogelteRas scharrel- en biologisch pluimveeVlug klaar artikelenWild en seizoengevogelteBarbecue assortimentZelfbedieningshoekReceptenRecepten Poelier Van Ofwegen

ActueelVacaturesContact

Verse kip

Wij zijn een moderne poelier maar onze werkwijze is nog ouderwets,dagelijks krijgen wij verse aanvoer van scharrelkip en worden de hele kippen tot poten, drumsticks, karbonades en filets gesneden, wat een prachtig vers en gecontroleerd product als gevolg heeft!

De laatste jaren is het vlees van de uitgebeende karbonades ook zeer geliefd, dit vlees is supermals en sappig doordat er nog en klein randje vet aan zit, heerlijk voor op de barbecue of in stoof gerechten!

Een aanrader is ook de kip in oven braadzak mild gekruid met kruidenboter en verse groente, en onze rollades niet te vergeten (een uitgebeende kip lichtgekruid en vakkundig opgerold) zo mals heeft u hem nog niet gegeten!

Sinds 1995 krijgt iedere klant een doos scharrel eieren gratis bij een kilo scharrel kipfilet!

Ook hebben wij wekelijks aanvoer van een groot aantal verse rasscharrel, biologische of label rouge kippen, voor verdere informatie wijs ik u door naar onze link: Ras scharrel en biologisch pluimvee.